Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.182 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Zaterdag tussen 22.30 en 23.00 uur vond er een straatroof plaats op de Parkweg in het centrum. Deze werd gepleegd door een groep jongeren van tussen de 4 en 8 personen. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat meerdere mensen en voertuigen op dat moment de straatroof op de Parkweg passeren. De politie is op zoek naar die getuigen.
Eerder op de avond werden meerdere passanten op verschillende plaatsen in het centrum ook al belaagd door een dergelijke groep. De groep zou mensen hebben belaagd op het Speelhuisplein, Markt, Oude AA, Havenweg, Veestraat, Parkweg en Kasteellaan en omgeving. Mogelijk gaat het om dezelfde groep.
De politie wil graag in contact komen met deze getuigen en/of slachtoffers. Hoorde of zag je iets of weet jij wie hiermee te maken heeft gehad? Bel dan de politie via 0900-8844, of de tiplijn via 0800-6070. Wil je liever anoniem blijven, bel dan M. op 0800-7000.

6 reacties:

Ga nou maar gewoon op zoek naar de daders, in plaats van getuigen. Helmond is niet zo groot.

Het centrum is al tijden onveilig. Niets nieuws.

Waren het Afrikanen? Dan waren dat misschien wel de uitgeprocedeerde asielzoekers van St. Vluchteling als Naaste, die hangen regelmatig in de kasteeltuin rond.

Maar gezien de vele locaties op zaterdag, dan gok ik op de ‘sprint’ Marokkanen met de blanke snollen omgeving: veestraat, havenplein, oude aa, speelhuis plein.

Is geen racisme maar realisme.

Beantwoorden

Ahja! De ren Marokkanen. Die ken ik! Die sprinten ook altijd door mijn straat. Geen idee waarom maar ze zijn niet aan het joggen in ieder geval.

Beantwoorden

Zo spoedig mogelijk beelden en foto’s publiceren !
Wacht nu niet af tot er over 2 maanden pas beelden vrijkomen.

Beantwoorden

Vorig jaar liep er nog zo’n groep berbertuig op het marktplein treiterend langzaam midden op de weg.
Had er bijna 2 op de motorkap. Volgende keer maar wat meer gas bijgeven. 🙂

Beantwoorden

Vroeger hadden we knokploegen die een eind maakte aan dit gajes. In 1940-1945 was er het verzet tegen de Duitse bezetter. Nu hebben we groepen Smartphoners, Facebookers, Twitteraars, Whatsappers, SMSers, Rappers, die niets meer zien dan alleen zichzelf. De hele dag naar je zelf loeren (selfies) Kortom, de hele meute in Nederland is dermate lam geslagen dat niet eens meer wordt gezien dat de andere helft van Nederland wordt beroofd, in elkaar geslagen en zelfs vermoord. En als Twan Peters iets roept over terug vechten, zelfverdediging, dan is de boel in rep en roer. Welnu, het zal me een rot zorg zijn, want er gebeurt toch niets in dit linkse lam geslagen Helmond/Nederland. Het belangrijkste is dat ik wel weet voor mezelf hoe ik dit moet oplossen als mij iets overkomt wat ik gegarandeerd kan overzien. En geloof me, het wordt nog veel erger met het tuig en diegene die niks zien of durven, dat aantal groeit alleen maar sneller……………………….Blijf vooral lekker naar jezelf kijken. Tot u sprak The Voice van Helmond.

Beantwoorden

Mevrouw Maraczi, wat is hierop uw commentaar?
Wat denkt u van nig wat gratis kickboxles waar ze leren ons de hersens in te slaan? Of voelt u meer iets voor snoepreisjes naar Marokko?

Dit is wat de mensen bezig houdt. Afgelopen week was het weer vaak raak. Clubjes die inbreken in de Rijpelberg, mensen beroven en lastig vallen.

Ik vrees dat Twan gelijk krijgt. Natuurlijk kunt u dan weer voorop staan roepen dat we elkaar moeten respecteren. Ik stel voor dat u eens niet de kerkdienst bijwoont, maar eens voor de normale Helmonder opkomt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *