Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.319 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

8 reacties:

Gatsie, daar gaat mijn voorgeprogrammeerde ovencake voor de verjaardag vanmiddag. 🙁

Beantwoorden

Stroom doet het weer

Beantwoorden

Inmiddels hebben wij weer stroom.

Beantwoorden

Update:
Een minuut geleden meldde Enexis dat de stroomstoring om 12:05 uur was opgelost. Graafwerkzaamheden waren de oorzaak van de storing. Minder dan 1000 adressen werden getroffen.

Beantwoorden

Ik heb nog steeds geen internet en telefoon

Beantwoorden

En wij Hadden tot max 2 uur geen apparatuur op het werk en alles duurden wat langer dus ook langer pauze

Beantwoorden

Nu stroomstoring Helmond nabij binnenstad

Beantwoorden

Zoals Ron gisteravond al meldde, had een deel van Helmond vrijdagavond geen stroom. Om 19.29 uur kreeg Enexis daarvan de eerste melding binnen en om 22.30 uur was de stroomstoring opgelost. Behalve de stroom in de woningen viel ook de verlichting op straten uit. Hoeveel adressen getroffen werden is ons niet duidelijk. Enexis meldt dat het aantal kleiner is dan 10.000.
Welke wijken en buurten werden getroffen, weten we niet. Wel dat in ieder geval een flink deel van het centrum waaronder het station in het donker was gehuld. Bij Partycentrum “De Molen” op de Molenstraat maakte Harrie Fotografie de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *