Buiten is het 20 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.952 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Bij de Jan Linders supermarkt aan de Dijksestraat in Helmond was vannacht een poging tot een plofkraak op een geldautomaat. De supermarkt is vanochtend ontruimd, de omgeving afgezet en er wordt bekeken of meer nodig is. De EOD is onderweg om onderzoek te doen naar een mogelijk gevaar voor explosie. Een alerte burger alarmeerde de politie.
De politie vraagt personen die vannacht iets zagen of hoorden dat hier mee te maken kan hebben, hen te bellen op 0900-8844.

In de reacties hieronder staan updates.

6 reacties:

Wat triest! Gelukkig geen gewonden gevallen.

Beantwoorden

Update 1:
De plofkraakpoging was rond 02.45 uur vannacht. Uit beelden blijkt het te gaan om 2 personen op een scooter, die er na de mislukte kraak weer vandoor gingen. Dat liet de politie zojuist weten. De EOD en Forensische Opsporing doen onderzoek.

Beantwoorden

Als dat 2 scooters waren dan heb ik die vannacht horen rijden bij mij in de straat 1 maakte enorm veel geluid

Beantwoorden

2 personen…..

Oh! Die ken ik!

Beantwoorden

Beantwoorden

Update 2:
De supermarkt is weer open.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *