Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.967 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Langs het kanaal werd gisteravond een vrouw door een fietser van haar handtas beroofd. Die tasjesroof vond plaats rond 19.50 uur op de Kanaaldijk N.W. ter hoogte van bloemenwinkel Valentijn.
De 46-jarige vrouw liep vanuit het centrum de Veestraatbrug over, de Kanaaldijk op. Nog geen honderd meter verder rukte een van achter  naderende fietser haar tas uit haar hand en ging er vervolgens snel vandoor. We weten niet hoe het met het slachtoffer is, maar haar tas zou inmiddels zijn gevonden op een fietspad bij Binderen in Helmond Noord.
De politie is op zoek naar deze tasjesdief. Hij droeg zwarte kleding en reed op een witte omafiets met een windscherm op het stuur. Weet jij meer, bel dan de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 (referentienummer 2016 023 134).

In de reactie hieronder een update.

1 reactie:

De inhoud van de tas is gevonden, de tasjesdief (nog) niet
Het rijbewijs en andere spulletjes uit de gestolen tas zijn gevonden. Het rijbewijs bleek op het fietspad van de Nachtegaallaan (ter hoogte van de Knip) te liggen en de rest op het fietspad (Convent genaamd) aan de achterzijde van de woningen aan het Korhoenderhof. Dat meldde wijkagent Francisca Kamphuis.
Het slachtoffer had last van haar hand door de ruk aan haar tas en was natuurlijk geschrokken. Desondanks keek ze meteen naar de wegfietsende dader voor een zo goed mogelijk signalement en belde daarna ter plekke meteen de politie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *