Buiten is het 22 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.286 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vorige week zaterdag werd een vrouw door 3 tasjesrovers beroofd in de Rijpelberg. Dat gebeurde op of nabij basisschool De Zevensprong aan het Theo Driessenhof nabij supermarkt EMTÉ. Nadat de berovers haar geld uit haar tasje hadden gestolen, gaf 1 van de berovers de tas terug aan het slachtoffer. Als bedankje voor het terugbrengen, wilde zij de tasjesrover nog iets geven. Maar “heer” als hij was, weigerde de tasjesdief dat aan te nemen.
De politie weet wie de daders zijn, maar er is nog geen aangifte gedaan van deze beroving. Daarom wil de politie weten wie deze mevrouw is die slachtoffer werd van deze tasjesroof. Ken je haar, neem dan contact op met de politie via 0900-8844, het registratienummer is 2015262682.

1 reactie:

Het slachtoffer is inmiddels bekend en heeft aangifte gedaan, zo liet de politie gisteravond weten. Als gevolg van de tasjesroof brak zij haar schouder waardoor zij niet eerder aangifte had gedaan.
Het drietal zal diefstal met zwaar lichamelijk letsel ten gevolge hebbende, ten laste worden gelegd. “Wij zullen ons uiterste best doen om deze daders hun straf niet te laten ontlopen” aldus de politie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *