Buiten is het 0 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.338 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vandaag nemen voetballers met een verstandelijke of lichamelijke beperking als Team Helmond Sport deel aan het jaarlijks terugkerende nationale G-voetbaltoernooi in Barendrecht. Zij worden gecoacht door Rein van Duijnhoven, de keeperstrainer van onze club. Dit evenement wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal in samenwerking met de KNVB, BVV Barendrecht en de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV).
Dit jaar doen maar liefst 400 G-voetballers in 39 teams (zie de line-up) mee aan dit toernooi. Zij dragen allemaal de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal. Alle teams worden gecoacht door bekende trainers van de deelnemende profclubs. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest in Zuid-Holland. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi, dat al voor het 27e achtereenvolgende jaar wordt georganiseerd bij BVV Barendrecht. Het volledige programma van deze dag lees je in het programmaboekje (pdf)

3 reacties:

Doe je goed Rein!

Beantwoorden

Kom op kampioenen. En zeker heeel veel plezier.

Beantwoorden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *