Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.703 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
16reacties

De politie kreeg vannacht rond 03.44 uur een melding dat 2 mannen en een vrouw auto’s aan het vernielen waren in de Wolfstraat. Even later troffen agenten daar auto’s aan met ingegooide voorruiten en afgetrapte spiegels.
De 11 auto’s die door vandalen onder handen werden genomen stonden vooral in de Jan Stevensstraat, Willem Prinzenstraat, Wolfstraat en Hurksestraat, allemaal in de Binnenstad
Als jouw auto vannacht ook is vernield, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook doet de politie een oproep aan getuigen om zich te melden.

In de reacties staan de updates met beelden.

16 reacties:

Dat soort tuig mogen ze van mij dus direct een spuitje geven.

Beantwoorden

Hoe was het ook alweer? Oh ja, deze mensen zijn met vele duizenden anderen een beetje in de war………………………………………….Nog triester is dat er zo nog te veel geboren worden.

Beantwoorden

Ben een held als je nuchter bent en niet als je stomdronken bent!!!!!! lafaards …….

Beantwoorden

Misschien teveel wiet gerookt, raak je denk ik ook van in de war.
Och dit is al jaren zo, daarom hadden ze ook poortjes gemaakt in de verlengde wolfstraat tussen de huizen, zodat de junks uit de gangetjes bleven.
Maar de auto moeten ze elke keer weer hebben pfffff.
Wanneer komt er meer camera toezicht?

Beantwoorden

Zelfde liedje hier in de straat, ( Bindersestraat) vooral in het weekend spiegels van de auto’s schoppen door aso mensen , schreeuwen midden in de nacht.
Huizen en rolluiken bekladden, triest zinloos kansloos gedrag.

Beantwoorden

Update:
Er is beeldmateriaal van bovenstaande vernielingen in april opgedoken. Daarop zijn een man en vrouw te zien die volgens wijkagent Maikel van Dijk de daders zijn van deze vernielingen.
Maandag laat de politie de beelden van deze vandalen zien in het opsporingsprogramma Bureau Brabant op Omroep Brabant. Daarmee hopen ze dat iemand het hele of halve duo herkent. De eerste uitzending begint om 18.15 uur en wordt ieder uur herhaald tot dinsdag 17.15 uur.
Het is onbekend of er een verband is met de 10 auto’s die deze week ook ‘s nachts in Helmond West werden opengebroken.

Beantwoorden

Soms vraagt men zich wel eens af waarom dergelijke beelden pas zo laat worden getoond. Immers, hoe sneller de politie die laat zien, des te beter beter je je iets kan herinneren van het voorval dat zich voordeed.
Maar, zo laat de Helmondse politie weten, justitie wil dat de politie eerst alles heeft gedaan om de identiteit van de verdachte(n) te achterhalen, zonder dat dit publiekelijk wordt gemaakt. Pas daarna mag de hulp van publiek worden ingeschakeld.

Beantwoorden

De vrijdag hierboven aangekondigde beelden:
De man springt op een motorkap van een auto, loopt een paar stappen en springt er dan weer af. De vrouw staat er bij te kijken. Of dit tweetal ook iets te maken heeft met de andere vernielingen staat niet vast maar de politie wil deze mensen uiteraard wel graag spreken.
Weet jij wie dit zijn? OF is jouw auto ook vernield en heb je dat nog niet gemeld? Neem dan contact op: 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Beantwoorden

De zelfde als op de houtsdonk?????
Kut volk

Beantwoorden

Niet meer normaal.echt asosiaal bahbah te misselijk om naar te kijken bahbah

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

En de bewegende beelden van de bovenstaande vernielingen:

Beantwoorden

Goeie knal voor de kop. Misschien leren ze het dan wel af. Snotneuzen!!
Drank in het spel. Misschien wel. Maar als je er niet tegen kunt, moet je fris drinken. En je weet het: “als drank is in de man… (vul zelf maar in).
Ik hoop dat iemand ze herkent??

Beantwoorden

@punt-uit op maandag 28 september 2015 om 23:04:

De reactie van politie/justitie is opvallend. Nagel de mensen die voor deze wandaden verantwoordelijk zijn maar aan de schandpaal. Laat de vandalen die voor het veroorzaken van de schade maar betalen. Als ze bij een rechter komen verliezen ze ook hun anonimiteit.Er bestaat een soort van afspraak dat de media persoonlijke gegevens niet publiceert. Volledig achterhaald.

Beantwoorden

Het lijkt me dat een blanke vrouw met zo’n dikke kont toch vrij snel herkent moet worden.

Beantwoorden

LOL @ Jan!
Of nie! Fat ASS!

Het lijkt wel alsof zij de auto herkent, dat ze dat zegt tegen de jongen.. kijken er samen ff naar en vervolgens komen ze in actie….
Is zij geen bekende van de auto eigenaar toevallig

Beantwoorden

Tja, taakstrafje en “nooit meer doen hé?”

En zo begint alle ellende in dit steeds idioter wordende pokke land.

Bij de ouwelui hoef je niet aan te kloppen, ze zijn niet thuis…

We hebben er met z’n allen wel zo’n grote teringzooi van (laten maken) gemaakt, dit is helaas niet meer terug te draaien, dus wen er maar aan!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *