Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.545 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie hield zaterdag rond 19.00 uur een 18-jarige Helmonder aan in zijn woning. Hij wordt er van verdacht een man uit Lieshout beroofd te hebben.
De man uit Lieshout bood via social media enkele spellen voor een spelcomputer aan. De verdachte sprak met hem af in Helmond om de spellen te kopen. Toen de verkoper op de afgesproken plaats kwam werd hij, onder bedreiging van een mes, van de spellen beroofd. De verdachte ging er met een medeverdachte vandoor in een auto. De politie kon hem later aanhouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.

2 reacties:

Maar maar echt waar gaat het heen

Beantwoorden

13-Jarige blijkt tweede verdachte van deze beroving met een mes
De bovenstaande beroving vond plaats aan de Wilgehoutstraat in Mierlo-Hout. Zondagmiddag hield de politie de tweede verdachte aan. Een jongen van 13 jaar. Dat liet wijkagent Henri van Vonderen de weblog zojuist weten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *