Buiten is het 32 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.271 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

In de buurt van het Havenpark is vanavond een fietser gewond geraakt. Een opgeroepen traumahelikopter heeft het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. De helikopter landde op het Havenpark, waar dit weekend het Drakenbootfestival wordt gehouden.
Het ongeluk gebeurde kort voor 20.00 uur. Hoe de fietser gewond is geraakt is ons onbekend. Behalve de traumahelikopter werden ook politie, brandweer en ambulance opgeroepen.
Vanwege het festival trok het incident veel bekijks. De beveiliging van het evenement zorgde dat de hulpdiensten ongestoord hun gang konden gaan.
Harrie Fotografie maakte onderstaande foto’s.

1 reactie:

Update:
De politie laat weten dat het slachtoffer een 61-jarige Helmonder was die ernstig gewond raakte bij het ongeval.
Het blijkt dat het een eenzijdige aanrijding op de Matthijs Vermeulenstraat was. De man fietste reed daar door onbekende oorzaak tegen een betonblok aan de kant van de weg en viel met zijn hoofd tegen het betonblok. De man raakte zwaar gewond en werd uiteindelijk met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *