Buiten is het 3 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.428 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft vanochtend om 7.20 uur 2 verdachten van 18 en 19 uit Helmond en een 25-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden in Helmond Oost.
Een getuige zag dat het drietal zich verdacht ophielden bij winkelcentrum Straakven. Ze stonden bij een scooter. Toen de jongens de politie zagen renden ze hard weg. Kort erna werden de jongens in de Geysendorfferstraat alsnog in de kraag gevat. De scooter bleek van diefstal afkomstig. Zowel de scooter als een paar goederen die nabij de scooter op de grond lagen en mogelijk van diefstal/heling afkomstig zijn werden in beslag genomen voor verder onderzoek. De 3 verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *