Buiten is het 20 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.978 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield rond 1.00 uur vannacht 3 inzittenden van een auto aan op de Helmondsingel. In de auto trof de politie namelijk inbrekersgereedschap aan. De verdachten komen uit Helmond en zijn 16, 20 en 24 jaar oud.
Kort daarvoor zag een politiesurveillance een personenauto op de Helmondsingel (N270) richting Deurne rijden. De auto viel op vanwege defecte verlichting aan de voorzijde en beslagen ruiten. Daarop besloot de politie het voertuig staande te houden voor nadere controle. De auto bleek niet te zijn verzekerd en de 24-jarige bestuurder had geen rijbewijs in zijn bezit. Toen de agenten vervolgens inbrekersgereedschap in het voertuig aantroffen waaronder schroevendraaiers en handschoenen, werd het trio aangehouden. Voor nader onderzoek werden zij ingesloten op het politiebureau. Het voertuig werd getakeld, eveneens voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *