Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.390 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie arresteerde gisteravond 3 Helmonders na een stevige vechtpartij op straat.
Rond 23.15 uur kregen 2 Helmonders (47 en 48 jaar oud) het op de Holterbergweide in Dierdonk met elkaar aan de stok. De mannen zijn bekenden van elkaar en het conflict lag in de privésfeer. Tijdens de ruzie beet de 48-jarige verdachte zijn opponent in diens arm. Hij liep zelf letsel op aan een oor en zijn rug. Zijn 45-jarige vriendin reed tijdens het conflict met een auto in op de 2 mannen. Door opzij te springen, konden zij de wagen ontwijken. Ook een getuige werd bijna geraakt door het voertuig.
Gewaarschuwde agenten hebben de 2 mannen en de vrouw op straat aangehouden. De aanwezige politiehond hoefde niet te worden ingezet. De mannen zijn voor de zekerheid naar een ziekenhuis gebracht om zich aan hun verwondingen te laten behandelen en konden daarna worden ingesloten voor verder onderzoek. De vrouw zit ook vast.
Als er nog getuigen van de vechtpartij zijn die zich nog niet bij de politie hebben gemeld, dan kunnen zij contact opnemen met de Helmondse politie via 0900-8844.

1 reactie:

Dacht dat er niks te doen was in dierdonk!
Blijkbaar beginnen de ouders zich ook te vervelen, dacht eerst alleen de jeugd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *