Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.225 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanaf maandag is Twan Spierings de nieuwe bedrijfsleider van de Stichting Dierenambulance/ Dierenasiel Helmond e.o. Samen met Maartje van Teeffelen en Rochelle Driessen, de 2 andere vaste krachten, gaat hij het managementteam vormen dat de algehele bedrijfsvoering van de stichting op zich neemt.
De 57-jarige Twan Spierings tekende vorige week het arbeidscontract. Hij is een geboren en getogen Helmonder en heeft veel ervaring. Die werd al ingezet bij diverse Helmondse vrijwilligersorganisaties als Vereniging Verkeersregelaars Helmond, Lokaal sterk en ‘t Akkoordje.
Op advies van de SESAM Academie na hun interne onderzoek is deze nieuwe functie ontstaan. Het stichtingsbestuur is zeer verheugd met zijn komst en verwacht dat de dienstverlening naar een nog hogere status zal worden gebracht.
De dierenambulance zit al ruim 25 jaar in Helmond, in 2008 is het dierenasiel daarbij gekomen. Voor de gemeente Helmond en Laarbeek verzorgen zij de wettelijke taken op het gebied van dierenwelzijn. In totaal zijn er zo’n 100 vrijwilligers waarvan ongeveer de helft gastgezinnen zijn voor dierenopvang.

2 reacties:

Gefeliciteerd Twan met je nieuwe baan en veel succes!

Beantwoorden

Twan, proficiat met je aanstelling. Veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *