Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.743 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vannacht rond 1 uur brandde een personenauto in Mierlo-Hout volledig uit. Die auto stond geparkeerd in de Wilgehoutstraat op het parkeerterrein van sportpark De Beemd waar de voetbalvereniging haar velden heeft. Gisternacht brandde op een afstand van hemelsbreed 400 meter ook al een geparkeerde auto volledig uit.
De brand vannacht werd door een buurtbewoner gemeld. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al hoog uit de auto. Brandstichting word niet uit gesloten. Er is niemand bij de brand gewond geraakt. Een takelbedrijf heeft het voertuig afgesleept.
Harrie Fotografie maakte ook deze foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

3 reacties:

Beantwoorden

De politie zoekt getuigen
De oorzaak van het ontstaan van het vuur in de uitgebrande groene Peugeot 206 is de politie na hun eerste onderzoek niet duidelijk. Mogelijk is er sprake van brandstichting zoals we vannacht al meldden.
Daarom vraagt de politie aan eventuele getuigen om zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 (referentienummer 2016091929).

Beantwoorden

heeft er weer een weekend verlof gekregen ?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *