Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Om 16.56 uur vanmiddag is de brandweer uitgerukt voor een brand in de Bakelse bossen. De tweede keer (zie onderaan) dat de brandweer in 24 uur uitrukte voor een bosbrand in de Rijpelberg. De vrij hevige vuurhaarden woedden op meerdere plekken in dit bos en liggen zo’n 300 meter uit elkaar. De brand werd gemeld door voorbijgangers, de brandweer heeft de branden bestreden. De oorzaak van de brand is onbekend.
Pim Verkoelen maakte daarvan de onderstaande foto’s.

Gisteravond om 20.25 uur rukte de brandweer ook uit voor een bosbrand, toen in het Broedersbos. Dat bos ligt een paar honderd meter zuidelijker ín de woonwijk Rijpelberg.
Pim Verkoelen maakte ook daarvan de foto’s.

3 reacties:

Wow…..niet zo leuk ????????

Beantwoorden
Wilhelmien van Asten

Word hier niet blij van

Beantwoorden

Triest. Ze snappen niet wat ze aanrichten. Zo’n brand ontstaat niet vanzelf. Sommigen schijnen heg nogal grappig te vinden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *