Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.807 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Frank Simons en Marcel Wijgergangs worden de directeur respectievelijk adjunct directeur van Obs De Lindt en Obs de Rakt  Deze 2 basisscholen in Stiphout en de Rijpelberg worden dit schooljaar aangestuurd door deze tweehoofdige directie. Dat laat directeur bestuurder Hans Noot van de Stichting Openbare Basisscholen Helmond vandaag weten.
Frank Simons is 37 jaar, woont in Weert en is op dit moment directeur van de Bernardusschool in de gemeente Best. Op maandag 27 oktober treedt hij in dienst.
Marcel Wijgergangs is 49 jaar en werkt al sinds 1987 bij OBS Helmond. Allereerst op Obs De Rakt en vanaf 2000 op Obs Brandevoort. Op deze school is hij al vele jaren adjunct directeur.
Maandagavond 1 september kunnen ouders en verzorgers met hen kennismaken, om 19.00 uur op De Lindt en om 20.30 uur op De Rakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *