Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.341 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Na een verdachte situatie in Geldrop en een achtervolging hield de politie zondagavond 6 november in Helmond 2 mannen aan.
Rond 20.00 uur zagen surveillerende agenten op de Willem van Gentstraat in Geldrop een man hard naar een stilstaande auto lopen en instappen. Omdat ze het niet vertrouwden, wilden ze de man aanspreken. Op het moment dat de politiemensen naar de wagen liepen, reed deze snel weg.
De agenten zijn er achteraan gegaan waarna een achtervolging met hoge snelheden volgde. Onderweg raakte de auto enkele andere rijdende wagens maar hij bleef doorrijden. Daarbij raakte niemand gewond. Op de Brandevoortse Dreef konden 2 politiewagens de auto klemrijden, waarbij 1 politiewagen beschadigd raakte. De 2 agenten die erin zaten, hadden na afloop last van spierpijn. De 2 inzittenden van de vluchtende wagen zijn aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het gaat om een 32-jarige man zonder bekend woonadres en een 35-jarige man uit Geldrop. De auto waarin ze reden, is in beslag genomen. Er zaten valse kentekenplaten op.

1 reactie:

Dat was inderdaad wel een toestand ja, dat klem rijden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *