Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

In de Scheerderhof heeft de politie zondagochtend rond 6.00 uur een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een even oude vrouw uit Helmond aangehouden voor vernieling.
Bij de politie waren meerdere meldingen binnengekomen van vernielingen aan auto’s. In de Twijnsterhof en in de Glanzerhof in de Rijpelberg bleken auto’s te zijn vernield. Volgens getuigen zouden hierbij mogelijk een man en een vrouw betrokken zijn. Bij een zoektocht in de omgeving troffen agenten in een brandgang een man en een vrouw aan. Ze hadden geen duidelijke verklaring voor hun aanwezigheid. Omdat het vermoeden bestond dat zij betrokken waren bij de vernielingen, werd het tweetal aangehouden.
Terwijl de man in een politiebusje naar het bureau werd vervoerd, beledigde hij meerdere keren agenten. Zij doen aangifte. Ook was hij in het voertuig erg agressief. Diverse keren trapte hij hard tegen de achterdeur. Het tweetal zit vast voor verder onderzoek.

6 reacties:

Wat een gore smerige vieze rioolratten! Het kanaal indonderen en snel, met veel gewicht eraan! Opruimen dat soort.

Beantwoorden

Vind het echt schandalig , ze hebben heel me auto vernield je kunt er niet meer mee rijden , wegens dat de spoiler finaal naar de klote is , en een zware deuk in de zeikant , zeischeurts kapot , en achterklep kapot , voor dikke 4.000 euro kosten eraan , dus hoop dat het de daders zijn en betalen

Beantwoorden

Is niet normaal war ze hebbe gedaan schade is echt niet normaal auto is helemaal gesloopt hoop dat de schade verhaald kan worde en laat ze maar lekker kapot branden in die celletjes eigen schuld! Stelletje mongolen dat ze t uberhaupt in zn hoofd durven halen tsss bah bah

Beantwoorden

niet normaal dat dit allemaal kan in helmond. de jongen die een mooie uitgeboude auto heeft,kan niet meer rijden door de vernielingen aan zijn auto zoveel schade aan zijn auto heeft hij deze auto had hij pas en was er erg trots op om hem te kunnen kopen en nu zwaare schade een zwaare deuk en spooiler door de midden achter klep vernield en zij kanten niet normaal meer ik wens je veel sukses met de reperaties en veel steun gewenst

Beantwoorden

Ja idd is echt te gek voor woorden,dat het idd kan deze vernieling ,en zeggen ze dat wij grof zijn maar deze persoon of personen zijn het helemaal stelletje …. nu moge wij het zien op te knappen

Beantwoorden

Beste jongen met de grote schade, heb jij aangifte gedaan? Want dan kan je een schadevergoeding eisen, omdat ze weten wie het gedaan heeft. Je krijgt dan van het Arrondisementsparket een brief waarmee je de schade kan verhalen. Zelf heb ik ook schade maar niet zo heel veel, dus ik ga de schade verder niet verhalen, maar hoop wel dat jij dat doet omdat je voor duizenden euros schade hebt, dus dan gun ik het jou meer dat hij die schade gaat betalen. Ik hoop in ieder geval wel dat hij zijn straf krijgt !

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *