Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie heeft zondagmorgen rond 4.00 uur vijf Helmondse mannen (15, 17, 18, 18 en 19 jaar oud) aangehouden op de Kromme Steenweg in het centrum.
Wat eerder kreeg de politie een melding dat hier een vechtpartij had plaats gevonden. Het vijftal zou op de Kromme Steenweg een woordenwisseling hebben gekregen met twee mannen uit Helmond en hun vriendinnen. Dit viertal is vervolgens doorgelopen en daarmee leek de situatie weer rustig. Vervolgens zouden de vijf latere verdachten een eindje verder op de Kromme Steenweg het groepje zijn aangevlogen. Daarbij zouden ze klappen en schoppen hebben uitgedeeld aan de mannen en vrouwen. Eén van de mannelijke slachtoffers zou korte tijd buiten westen zijn geweest. De gealarmeerde politie kon het vijftal vervolgens in de kraag grijpen. Zij zijn allen in verzekering gesteld voor verder onderzoek .

3 reacties:

Toen mijn kind zo jong was, lag ze echt al in bed…..

Beantwoorden

Ben het met vorige schrijfster eens maar de echte “daders” zijn de ouders, die kennelijk verzuimen toe te zien wat hun kroost allemaal uitspookt s’nachts.

Beantwoorden

Mijn kind van 17 ligt op dat tijdstip echt op zijn bed.
Ouders aanspreken dunkt mij!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *