Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Op de Jan van der Spekstraat in de Binnenstad heeft een uitslaande brand vannacht een garage in de as gelegd. De politie zegt dat er mogelijk sprake is van brandstichting. Zij gaan in de loop van de dag onderzoek doen. Verdacht is dat een kilometer verderop rond hetzelfde moment een auto in brand vloog.
Door snel optreden van de om 04.23 uur gealarmeerde brandweer sloeg het vuur niet over naar de naastgelegen woning. Na 20 minuten konden zij het sein ‘brand meester’ geven. Wel heeft die woning schade opgelopen. De bewoners waren niet thuis, buurtbewoners hebben de brand gemeld.
Onderstaande 5 foto’s werden gemaakt door Pim Verkoelen.

6 reacties:

Ongelofelijk waar gaat dit naartoe zeg! Toen er een dader was opgepakt voor autobranden was het verdacht stil en niets aan de hand! En nu word het alleen maar erger ipv beter! Doe er iets aan

Beantwoorden

Ook alweer een pyromaan sjonge jonge

Beantwoorden

Jesusss dan spoor je toch niet als je dit doet je brengt mensenlevens in gevaar achterlijke koekwaus

Beantwoorden
Jantina Hooijenga

Niet normaal meer. Gelukkig geen gewonden gevallen.

Beantwoorden
Bianca Dijsselbloem

Ik werd er vannacht wakker van keek uit het raam en de vlammen kwamen er uit ???? wat erg voor die mensen!

Beantwoorden

die dat gedaan hebben en degene die erachter zitten moeten mee hartstilstand krijgen en voor de ratten gegooid worden ziekelijke mensen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *