Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

In een woonboerderij aan de Kranenvenweg in het buitengebied van Brouwhuis is zondagavond laat een grote brand uitgebroken. Het rieten dak van de vrijstaande villa staat in brand.
De brandweer rukte om 23.37 uur uit naar deze uitslaande brand, korte tijd later gevolgd door de ambulance. Tijdens de brand stortte een bewoonster voor de villa in elkaar. Ze kon het emotioneel niet aan en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto.

4 reacties:

Beantwoorden

Ze zijn nu nog steeds blussen en een deel van die boerderij zijn ze al aan het afbreken. Wat vreselijk! Sterkte voor de bewoners!! Vannacht was er een nieuwe brandweerploeg gekomen om de eerste af te lossen zei iemand.

Beantwoorden

Sterkte aan de bewoners !

Beantwoorden

Ja dit klopt, de brandweer van Asten is gekomen om de tankautospuiten af te lossen. Deze stond er al vanaf gisterenavond 12 uur.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *