Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.397 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Om 01.35 uur rukte de brandweer uit voor een uitslaande schuurbrand in de Wolfstraat nadat de bewoners van de bijbehorende woning in de Binnenstad hen hadden gealarmeerd. Zij lagen al in bed maar omdat de man er even uit moest, zag hij ineens dat zijn schuur in brand stond.
De toegesnelde brandweer kon niet voorkomen dat de schuur verloren ging. In de schuur stonden diverse apparaten, een kachel en een gasfles.
De brandweer had grote moeite de brand te bestrijden omdat die in het dakbeschot zat. De brandweer heeft daarom het hele dak moeten slopen om de brand te kunnen blussen. De bewoners waren hevig geschrokken maar ook blij dat de brand niet was overgeslagen naar de nabij gelegen woning. De inhoud van de schuur en de schuur hebben echter hun waarde verloren. Er raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.
Harrie Fotografie maakte de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *