Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

Een zolder van een woning aan het Scheerderhof in de Rijpelberg werd vanmiddag door brand getroffen. De brandweer rukte daarvoor om 16.29 uur uit. Deze brand was korte tijd uitslaand en is inmiddels onder controle.
1 Persoon wordt nu naar ziekenhuis vervoerd voor controle op rookinhalatie, 2 kinderen hebben het pand veilig kunnen verlaten. Dat meldt de brandweer zojuist. De brandweer is nu aan het nablussen. Er werden 2 blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet. 

In de reactie hieronder staan updates.

2 reacties:

Update:
De brandweer laat weten dat vermoedelijk de droger of wasmachine op zolder de oorzaak van de brand is geweest. Als gevolg daarvan heeft de bovenverdieping van de woning veel schade.

Beantwoorden

Update 2:
Dave Hendriks, een collega van Harrie Fotografie en Pim Verkoelen was erbij en maakte 6 foto’s.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *