Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.230 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie heeft zaterdagmiddag rond 17:00 uur op de Rembrandtlaan een 47-jarige man uit Helmond en zijn 15-jarige zoon uit Helmond aangehouden op verdenking van mishandeling.
Kort daarvoor kwam bij de politie een melding binnen van een vechtpartij bij een voetbalwedstrijd op Sportpark De Braak. De zoon bleek uit het veld te zijn gestuurd en bij het verlaten van het veld zou er een woordenwisseling zijn ontstaan met bezoekers van de wedstrijd. De vader van de speler zou zich in die discussie hebben gemengd en daarbij een 39-jarige plaatsgenote hebben geslagen. De vrouw heeft daarvan aangifte gedaan.
Omstanders wisten de partijen uit elkaar te krijgen en de zoon zou daarna nog met een fietspomp hebben uitgehaald in de richting van de bezoekers. Op de parkeerplaats heeft de politie de twee verdachten aangehouden. Beiden zijn daarna in verzekering gesteld. De zoon is zondagmiddag na verhoor naar huis gestuurd. Zijn vader zit nog vast voor verder onderzoek.

2 reacties:

Deze reactie is verwijderd door De weblog van Helmond.
Laten we het een beetje netjes houden!

Beantwoorden

jongen van 15, och halt of wat straf uurtjes misschien! en klaar.
Papa mag nog even napraten en misschien ook wat uurtjes maken of een mini boete, en ook weer klaar!
En wat kost dit de politie aan man uur en tijd? och dat maakt hier niks uit.
NEDERLAND WORDT NOU TOCH EENS WAKKER!
Waar zijn we nou toch mee bezig hier?

HELMOND, wat een fatsoen BHA.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *