Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.261 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat een medewerkster van een sportzaak in Den Bosch op 15 januari van dit jaar valse aangifte deed van een gewapende overval.
De 21-jarige medewerkster gaf aan dat zij op 15 januari het slachtoffer werd van een gewapende overval op een sportzaak aan de Vughterstraat. Twee donker geklede mannen kwamen volgens haar de winkel in en bedreigden haar met vermoedelijk een vuurwapen en gingen er vervolgens met kleding uit de winkel vandoor.
Uit het onderzoek van de politie komt naar voren dat de medewerkster de kleding aan een haar bekende 37-jarige vrouw uit Helmond mee gaf en deed voorkomen dat een overval had plaatsgevonden. Zowel de medewerkster als de vrouw die de kleding meenam zijn als verdachten gehoord. Tegen beide verdachte vrouwen wordt een proces-verbaal opgemaakt dat doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.
De politie zette destijds onder meer Burgernet in voor de opsporing van de (naar nu blijkt) niet-bestaande overvallers. De politie gaat de gemaakte onkosten naar aanleiding van de valse aangifte verhalen op de verdachte medewerkster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *