Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.057 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Gisteravond tussen 19.30 en 21.30 uur betrapte de politie 22 bestuurders die te hard reden op de Jan van Brabantlaan. Bij de ingang van De Warande controleerden politievrijwilligers met een lasergun wie harder reed dan de toegestane 50 km/u. Dat meldde wijkagent Francisca Kamphuis met de foto rechts vanmiddag op Twitter.
De 2 overtreders die harder reden dan 70 km/u kregen een bekeuring. De 20 hardrijders die daaronder bleven kwamen er vanaf met een waarschuwingsgesprekje. Dat geluk hadden zij omdat de Nederlandse politie publieksvriendelijke voert acties om een betere cao af te dwingen bij de minister.

5 reacties:

>>waakzaam en dienstbaar<< Zie je wel 🙂

Beantwoorden

Politievrijwilligers ? ? ? ?

Beantwoorden

@Jantje Smit op donderdag 16 augustus 2018 om 17:36:

Dat klopt, hier staat meer info over hen.

Beantwoorden

D’r zal vast weer een hoop gemopper op de Politie gaan volgen…

Enige wat ik die me den wil mee geven, is dat de lantaarnpaal op de foto niet door weersomstandigheden of metaalmoeheid scheef is komen te staan!

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op donderdag 16 augustus 2018 om 18:35:

Wist niet dat ’t bestond.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *