Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

1980Van Stiphout Grafische Communicatie verhuist in augustus naar een mooier en beter bedrijfspand in Mierlo. Daarmee vertrekt een bekende naam uit Helmond.
Ruim 46 jaar geleden werd het bedrijf opgericht als Drukkerij van Stiphout. Deze drukkerij zat vroeger aan de Engelseweg. In 1980 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Vlierdensedijk op het industrieterrein. Bij de opening van dat pand verscheen een opmerkelijke gast. Ruim een jaar geleden werd de bedrijfsnaam gewijzigd in Van Stiphout Grafische Communicatie. Die naam doet meer recht aan hun producten en diensten op het terrein van digitale en fysieke communicatie voor vooral het MKB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *