Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.743 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Afgelopen nacht hebben 2 motoragenten op de Europaweg gecontroleerd op snelheid. Hun laserguncontrole leverde 8 bekeuringen. De hoogst gemeten snelheid was 125 km/u daar waar 70 km/u is toegestaan. Het rijbewijs van deze bestuurder is meteen ingevorderd.
Er waren meer hardrijders, maar er werd vannacht vooral gecontroleerd op excessen, zo liet een woordvoerder weten. De motoragenten stonden bij het kruispunt met de Automotive Campus.
In de eerste 8 maanden dit jaar kregen via de flitspaal Europaweg – Hortsedijk  (kort voor het kruispunt met de Automotive Campus) al 35.772 bestuurders een bekeuring voor te hard rijden. Daarmee is deze vaste flitspaal de nummer 2 van Nederland.
Woensdag 2 november was er op de Traverse (het verlengde van de Europaweg) ook een snelheidscontrole. Die controle was overdag en toen bleken 1300 bestuurders te hard gereden hebben.

4 reacties:

Ga zo door, op verschillende tijden overal controleren van UPC tot de brug over het nieuwe kanaal.

Beantwoorden

Onder het mom van verkeersveiligheid.
Laat me niet lachen.
Het is weer bijna het einde van het jaar, en dan moeten ze altijd de kas nog bijspekken wat ze te kort komen.

Beantwoorden

knappe prestatie van onze lokale helden in het blauw maar als je een melding doet van inbraak in je garage dan komen ze niet opdagen, geweldig service aan de burger heren van de politie.

Beantwoorden

Lekker blijven controleren! Hoe meer ze kwijt zijn aan bekeuringen, hoe minder ze overhouden voor brandstof. Word het lekker rustig op de weg.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *