Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Gisteravond kort voor 22 uur trof de politie een klein varkentje aan in het Vondelpark aan de Vondellaan in Helmond-Noord. Het was met een borsttuigje en een riempje aan een afvalbak vastgebonden. Het beestje ging hevig tekeer.
Het varkentje is op een vertrouwd adres ondergebracht. Ook de Dierenambulance Helmond was opgeroepen, maar zij konden het varkentje niet meenemen. De wet- en regelgeving verbiedt hen om dergelijke dieren te vervoeren.
De politie stelt een onderzoek in naar wie dat gedaan heeft en wie de eigenaar is.
De politie maakte onderstaande foto:

8 reacties:

Vreemd dat Wilders op zijn verjaardag in Helmond is

Beantwoorden

Laatste nieuws: het varkentje is veilig en wel met de taxi thuisgebracht in Stiphout. Deze en de andere elf foto’s van dit avontuur zijn, via de partner van dit varkentje, bij te bestellen voor de speciale prijs van 24.000 euro per set.

@Theo Maassen … dacht dat Wilders op 20 april is … of ben ik nu in verwarring met een andere “politicus”.

Beantwoorden

Politie heeft de eigenaresse van het vastgebonden varkentje gevonden
De politie heeft via de vele tips die zij op haar Facebook-pagina binnenkreeg de eigenaresse van het varkentje achterhaald. Zij heeft inmiddels afstand gedaan van het beestje. Hiervoor is een nieuw onderkomen geregeld.

Beantwoorden

Hopelijk heeft de eigenares die het varkentje vastgebonden heeft een dikke bekeuring gekregen!

Beantwoorden

Theo Maassen? Dat is toch die zogenaamde cabaretier die zo af en toe als ie zijn bed uitkomt “cabaretshows” geeft en vervolgens 50% van de tijd besteed aan oninteressant en niet grappig politiek gezever en dus feitenlijk alleen maar reclame staat te maken voor Wilders? 🙂

Beantwoorden

Mensen mensen, voordat u dieren in huis neemt laat u eerst goed inlichten van wat u wil aanschaffen en wat de voor en nadelen zijn,dit soort praktijken lijken nergens op,als u toch beslist om dieren in huis te nemen ben er dan zorgzaam en lief tegen,krijgt u ongekende liefde terug, die beesten vragen hier toch niet om,en uw kinderen kunnen wel jengelen ik wil een hondje,ik een parkietje ik een varkentje,nou laat ze maar jengelen ga af en toe naar een kinderboerderij dan heb je wel de lusten en niet de lasten.Diegene die zo zijn varken achterlaat is zelf een nog groter varken.

Beantwoorden

ze hebben al weer een nieuwe wat maakt het uit!

Beantwoorden

Ja joh het ene slachtoffer de deur uit… en het ander er weer in…. hoelang gaat dat goed…. die mensen zijn geen dieren waard…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *