Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 109.551 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

4reacties

Gisteravond om 21.55 uur werd een steekpartij op de Noord Koninginnewal gemeld. Het slachtoffer raakte hierbij lichtgewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd. Vandaag liet de politiewoordvoering weten dat die persoon een 33-jarige man uit Boxtel was. De toedracht was gisteravond onduidelijk en die onduidelijkheid is er nu nog steeds.
Met een steekwond aan zijn been kwam de man daar in het Centrum een horecagelegenheid binnen waarna een medewerker 112 belde. Het leek alsof hij met een mes was gestoken. De Boxtelaar werd ter plaatse nagekeken door het gealarmeerde ambulancepersoneel. In het ziekenhuis kreeg hij hechtingen waarna hij weer vertrok.
Het slachtoffer wilde geen aangifte doen of een verklaring afleggen over wat er was gebeurd. Wie en waarom de man is gestoken blijft daarom een vraagteken. Wellicht zijn er Helmonders die iets zagen of iets meer weten dan wij hierboven typten. In een reactie hieronder kun je (zonder inloggen of zoiets) zoals altijd je reactie achterlaten.
Een collega van Harrie Fotografie maakte deze foto’s.

4 reacties:

Triest hoor. Er moet toch iemand in dat café of op straat iets gezien of gehoord hebben zou je zeggen.

Beantwoorden

@weblog:
Wellicht is er iets vreselijk misgegaan in een van de drugsauto’s op het Ameideplein…

Beantwoorden

Wat moet een 33 jarige uitBoxtel hier snachts nou doen.

Beantwoorden

21.55 ‘s nachts?????? Iemand iets grzien toen die man het cafe binnen strompelde???

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *