Buiten is het 13 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.944 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vannacht rond 01.20 uur rook een bewoner op de 1e etage van een appartementencomplex aan de Groenstraat in de Binnenstad een brandlucht en belde 112. Hij had van te voren wat herrie gehoord in de bergingsruimte onder het wooncomplex. Toen de gearriveerde brandweer op onderzoek uit ging, zagen ze rook uit de ruimte komen. Er werd opgeschaald naar een middelbrand. Diverse bewoners kwamen uit voorzorg zelf naar beneden.
Bij de brand kwam erg veel rook vrij die zich onder meer in het trappengat verspreide. De brandweer kreeg de brand snel onder controle en ventileerde de ruimte via het trappengat en een dakluik naar buiten. De bewoners die buiten stonden mochten rond 03.00 uur weer terug naar hun woning. Er is niemand gewond geraakt. Het is nog niet bekend wat er precies heeft gebrand en wat de oorzaak was.
De brandweer was met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker aanwezig. Ook diverse politie-eenheden en een ambulance was ter plaatse gekomen.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

5 reacties:

Gelukkig dat dat goed is afgelopen, hoewel de stank door de rook nog maanden zal blijven hangen. Sterkte voor de bewoners.

Beantwoorden

Haal je eindelijk een keer je servicekosten eruit.

Beantwoorden

Beantwoorden

@gerard. Geweldig grappige reactie . Totdat het je zelf een keer overkomt…..

Beantwoorden

hulde aan politie en brandweer voor de hulp aan de bewoners bij het verllaten en de terugkeer naar het gebouw

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *