Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.338 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Matrijzenmaker Verbi, gevestigd op Bedrijventerrein Helmond West, is 1 van de 3 genomineerden voor de William Pijnenburg Award 2019. MCM Liessel en HVL Metaal & Techniek (ook uit Liessel) zijn de andere kanshebbers. 
Arjen Vos, directeur/eigenaar van Verbi, is erg trots op deze nominatie. “De prijs staat voor de ontwikkeling van vakmensen, het bieden van werkgelegenheid en de verbinding tussen het bedrijfsleven en onderwijs. Dat zijn 3 punten waar ik mij hard voor maak. Zonder onze vakmensen kan ik geen kwalitatieve producten maken. Dus investeer ik ook in hen. Als bestuurslid van Stichting Hightech Helmond – de Peel open ik regelmatig onze deuren voor scholieren om hun interesse te wekken voor techniek.”
De award is vernoemd naar de in 2016 overleden William Pijnenburg. Als directeur en eigenaar van AAE zette hij zich in voor de ontwikkeling en promotie van technisch vakmanschap. Met deze jaarlijkse award leeft zijn gedachtegoed voort.
De William Pijnenburg Award wordt uitgereikt op woensdag 30 oktober 2019 tijdens het Brainport Industries Congres in Eindhoven. De 2 eerder winnaars waren Prodrive uit Son en het Eindhovense KMWE.

1 reactie:

Arjen, mijn felicitaties

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *