Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie hield gisteravond rond 20.15 uur een 29-jarige Helmonder aan op het Coffermanspad in Helmond Noord. De man wordt er van verdacht eerder die avond een vrouw op de fiets van haar tas beroofd te hebben. De vrouw viel door de beroving op de grond. Een getuige ging achter de verdachte aan en alarmeerde de politie.
Agenten vonden de man die zich verstopt hield in een schuurtje en hielden hem aan. Hij is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.

2 reacties:

Gaarne doe ik een oproep aan alle potentiële (straat) rovers en andere onverlaten die uit deze maatschappij verwijderd dienen te worden. Ik houd spreekuur, elke donderavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in sportcomplex De Braak alhier. Samen zullen we gegarandeerd tot een goede oplossing kunnen komen.

Beantwoorden

De oplettende burger die de politie hielp deze tasjesdief te vangen, kreeg gisteren een bloemetje van de politie als blijk van waardering.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *