Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.215 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie hield vannacht rond 4.00 uur een 32-jarige man uit Helmond aan op de Ganzewinkel in Mierlo-Hout. Hij werd daar in een tuin van een woning aangetroffen door de bewoners. Toen zij hem aan wilden houden verzette hij zich hevig. Hij wordt er van verdacht in te willen breken bij de woning.
De verdachte was in het bezit van inbrekerswerktuig en is mogelijk verantwoordelijk voor meerdere inbraken. Hij is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek. Mensen die in de buurt van de woning iets verdachts hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844.

In de reactie hieronder een update.

1 reactie:

Dat verdient een bloemetje
De 2 bewoners die deze 32-jarige verdachte aanhielden, raakten daarbij gewond. Dat liet wijkagent Monique Aelmans via Twitter weten. Van de politie kregen zij als dank voor hun aanhouding ’s nachts de bos rozen die op haar onderstaande foto te zien is.


.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *