Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield afgelopen zaterdagochtend in Helmond een man uit Gemert aan op verdenking van handel in drugs. Hij zit vast voor verder onderzoek.
Agenten controleerden zaterdagochtend de scooter van een 31-jarige man uit Gemert bij een fietsenstalling aan de Parkweg in Helmond. Het vermoeden bestond dat de man mogelijk in drugs handelde. Verstopt in de scooter troffen ze drie gripzakjes aan met versnijdingsmiddelen en amfetamine. De verdachte had een geldbedrag van bijna 800 euro in verschillende coupures bij zich. Het voertuig, de aangetroffen drugs en het geld zijn in beslag genomen en de verdachte werd rond 3.45 uur op de Helmondse Parkweg aangehouden.
De politie besloot vervolgens zaterdag de woning van de verdachte in Gemert te doorzoeken. Daar werden enkele liters GHB, verpakkingsmaterialen, weegschaaltjes en restanten van wit poeder gevonden. Ook namen de agenten verboden wapens in beslag, waaronder pepperspray, een taser, een ploertendoder en een luchtdrukpistool, lijkend op een vuurwapen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *