Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie arresteerde vanochtend een 25-jarige man uit Mierlo na een winkeldiefstal. Uit onderzoek bleek dat hij de afgelopen tijd meerdere diefstallen gepleegd zou hebben.
Rond 8.30 uur kwam de melding binnen dat de man bij een supermarkt in winkelcentrum De Bus goederen had weggehaald zonder te betalen. Hij was betrapt, door het personeel aangehouden en overgedragen aan de gewaarschuwde politie. Uit onderzoek bleek dat de laatste maand meerdere aangiften van winkeldiefstal tegen hem zijn gedaan. Zo zou hij enkele malen spullen weggehaald hebben bij een slijterij aan de Torenstraat. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *