Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie hield vannacht  rond 1.30 uur 2 Helmonders van 18 jaar aan in de Pastoor Elsenstraat. Ze worden verdacht van het wegnemen van spullen uit een geparkeerde auto.
Een politiesurveillance zag door de straat drie personen lopen. Bij het zien van de politie rende 1 van hen hard weg. Vanwege dit gedrag werden de 2 overgebleven personen aangesproken. 1 Van hen had een klein plastic tasje bij zich. Toen de politie vroeg wat zij bij zich hadden, staken ze een onsamenhangend verhaal af. Voor de politie was dit aanleiding om door te vragen en te kijken naar de inhoud van de plastic zak. Het ging om goederen, afkomstig uit een auto waaronder een ijskrabber en een handleiding voor een bepaald type auto. Niet ver van de plek waar de mannen werden aangetroffen stond een auto geparkeerd. De spullen bleken afkomstig uit het voertuig.
De mannen werden daarop aangehouden. Later bleek een van de verdachten ook nog een zonnebril in een van zijn broekzakken te hebben. Deze was ook uit de auto weggenomen. De 46-jarige eigenares heeft inmiddels aangifte gedaan van de weggenomen goederen. Het duo werden ingesloten voor verder onderzoek.

1 reactie:

een dameszonnebril stelen wat een losers zijn die kerels

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *