Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.192 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

3 reacties:

Jammer genoeg heb ik de aanleiding daarvan niet gezien, maar ik hoorde gegier van de banden ( remmen en optrekken en weer remmen).
Daarop gingen er 2 op de vuist als dat nog niet genoeg was kwam er eentje weer terug met ’n soort karwats en sloeg er weer op los,
Vermoedelijk is er eentje uit de Hemelrijksestraat gekomen die dacht dat hij van rechts voorrang had, ( hetgeen vaker voorkomt in de Wolfstraat evenals de Zuiderstraat).

Beantwoorden

zonder vaste woon- of verblijfplaats; een illegaal dus, iemand die ” men niets kan maken “…want illegaliteit is onder linkse gutmensch niet strafbaar of vervolgbaar.

Beantwoorden

Zonder vaste woon- of verblijfplaats meteen illegaal? Tjonge, dan zijn er in de ogen van ongenuanceerd reagerende rechtse Webloglezers veel illegalen, met dank aan hun beleid…
Let wel: ik keur geen vechtpartij goed.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *