Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een 19-jarige Helmonder is gisteravond aangehouden nadat hij een deuk in een auto had getrapt en de bestuurder van die auto had bedreigd.
De Helmonder had op donderdag 3 juli 2014 om 18.30 als bestuurder van een bestelauto asociaal rijgedrag vertoond in de omgeving van het winkelcentrum de Bus. Hij was daarop aangesproken door het latere slachtoffer. De verdachte pakte hierop een schroevendraaier uit zijn auto en bedreigde daarmee zijn 62-jarige plaatsgenoot. Ook schopte hij een deuk in diens auto. Daarna reed hij weg aldus de melding. De politie werd gebeld die het kenteken en het opgegeven signalement herkende. De verdachte kon kort na het incident aangehouden worden. Hij is naar het bureau gebracht en de zaak wordt verder onderzocht.

1 reactie:

Als het een witte bestelbus met 2 ‘medelanders’ en een linkerachterdeur waarvan een paneel onder het raam flink beschadigd was dan zaten deze ook flink aan te kloten op kruising ‘de waard’ / ‘binderseind’ om daarna met +- 60 door de heistraat (30km zone) te racen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *