Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.969 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

22 reacties:

Helaas word hier niks aan gedaan het speeltoestel waar kinderen horen te spelen word regelmatig gesloopt of kapot glas gevonden diep triest

Beantwoorden
Nick Michelle Chelsea Schepers

Zonde zeg! Wat heb je eraan om zoiets te vernielen

Beantwoorden
Patricia Sjef En Gilano

Verveling heerst ze kunnen beter gaan werke

Beantwoorden

@Joey Verberne op dinsdag 31 januari 2017 om 09:11:

Zegt de harde werker

Beantwoorden

Wat triest zeg!!! Hopelijk pakt de politie ze op want er moeten daar toch mensen wonen die dit met hun camera aan het huis hebben vastgelegd.

Beantwoorden

Schandalig, geen respect voor iets of iemand meer tegenwoordig.

Beantwoorden

Kennelijk zijn huizen zo goed geïsoleerd, omdat het kabaal waarmee deze vernielingen ongetwijfeld zijn uitgevoerd en misschien onder veel jolijt, toch NIET tot in hun huizen doorgedrongen.

Beantwoorden

op het eind van het fietspad bij de
tunnel brandevoort hebben ze het einde weg bord opgeblazen met nieuwjaar ,n paar meter verderop is de 7 meter lager gelegen weg onder de tunnel iemand die hier vreemd is zou zo maar eens dat gat in kunnen duiken met zijn brommer in het donker

Beantwoorden

Hoe dikwijls is het glas al kapotgeslagen in datzelfde bus-huisje? Dit is écht niet de eerste keer en nu staan er zelfs huizen vlak tegenover (voorheen was het daar niet bewoond). Maar ja, niemand wil betrokken worden in een ruzie met die snotneuzen. Net zo min als de bewoners van het plein met dat houten vliegtuig.
Wie staat er graag midden in de nacht voor op?

In Helmond-oost (en dat zal in andere wijken niet anders zijn) lopen ‘s nachts dikwijls van die etterbakken rond. Tot diep in de nacht! En de ouders maar denken dat hun kind zich goed gedraagt. Nou, na wat alcoholische versnaperingen en wat te hebben geblowd, komt de geaardheid boven water.

Stoer hoor jongens, proficiat! Blijf met je gore poten van kinderspeelgoed af en laat verkeersborden en andere zaken met rust. Jammer dat ze niet of nauwelijks gepakt worden. Een flinke boete zou misschien helpen. Een pak slaag nog meer!

Beantwoorden

Die Wijk is de laatste jaren flink achteruit gegaan.

Beantwoorden
Sjaak van der Vrande

as ge daar je werkbus verkeerd parkeert dan zijn ze er wel of as ge twee klinkers in de brandgang het staan.

Beantwoorden

Misschien een wijkveiligheidsdienst door bewoners!

Beantwoorden

Update:
Wijkagent Johan Meeuwsen liet vanochtend via Twitter weten dat hij het nieuws van bovenstaande vernielingen in zijn wijk via de krant moest lezen. Hij is verbaasd dat er is geen enkele melding bij de politie is gedaan.
Buurtbeheerder Huub Niessen meldde gisteren aan Omroep Brabant dat hij de vernielingen doorgaf aan de gemeente. Die laat volgens hem onder meer het speeltoestel repareren. De buurtbeheerder is vast van plan er achter te komen wie verantwoordelijk is voor de vernielingen. Zo maakt hij deze week een rondje door de wijk om hier en daar eens te informeren of mensen in de buurt van bijvoorbeeld het speeltuintje aan het Lindberghplein dit weekend iets opvallends hebben gezien.

Beantwoorden

Zeer triest dit

Beantwoorden

Wel een foto van maken
Maar geen melding
Beetje raar
Wie hier ook een foto van heeft gemaakt
Vrouw/man

Beantwoorden

@Antoinette Koolen op woensdag 1 februari 2017 om 10:45:

Laat ik het nieuwsbericht maar eens citeren: “Huub Niessen, de buurtbeheerder in die wijk namens Woonpartners, maakte de onderstaande foto’s.”

Beantwoorden

@Antoinette Koolen op woensdag 1 februari 2017 om 10:45:

Eerst eens GOED !!!!! lezen, dan evt. reageren !!!!!!

Beantwoorden

Ik snap niet dat niemand van de bewoners, recht tegenover dat bushokje, de politie even heeft gealarmeerd! Daar moet zeker iemand iets gehoord hebben. De politie bellen is maar een kwestie van een paar minuten. Kan me echt niet voorstellen dat niemand niet héél even heeft gekeken. Ramen genoeg aan de straatkant. Misschien moet Huub Niessen eens bij die mensen langsgaan!

En ja, het wordt langzamerhand tijd dat bewoners, en niet alleen in de Pronto, een eigen toezicht- c.q. surveillance-dienst regelen. Is best wel nodig zo hier en daar. Zet die gasten maar op foto. Daar houden ze niet van! Je moet er wel tijd aan willen besteden, ook ‘s avonds laat en zelfs ‘s nachts!

Beantwoorden

Ik neem aan dat iedereen ziet dat dat houten toestel een neergestort vliegtuig voorstelt… vernieling komt daardoor bij mij in een andere daglicht te staan.

Beantwoorden

Zegt genoeg over deze wijk!

Beantwoorden

Je kunt dit wel melden maar daar komen ze toch niet voor zijn te druk met bonnen schrijven en koffie drinken

Beantwoorden

De wijk is de laaste jaren achteruit aan het gaan .Ik woon er al enkele tientallen jaren. De bewoners nemen geen intiatief om iets te doen aan de veiligheid van de wijk. Hoog tijd om daar wat aan het doen.!! De wijkraad kan mischien adviseren.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *