Buiten is het 14 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.117 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Raadslid Henriëtte Verouden is de nieuwe voorzitter van de Stichting Beheer Carat-paviljoen. Zondag nam de 76-jarige Charel Nuytens Na 20 jaar  afscheid als voorzitter. Dat afscheid vond plaats in stadspark de Warande na afloop van de laatste optredens in de serie Carat-concerten dit jaar.
Ondernemersvereniging Carat nam in 1994 het initiatief tot de bouw van het paviljoen. Dat is bedoeld als een podium voor kunst en cultuur in de regio Peelland. De organisatie van de concerten en het beheer van het paviljoen zijn sinds 1995 in handen van de Stichting Beheer Carat-Paviljoen, in samenwerking met Stichting Helmond Marketing. Jaarlijks trekken de optredens duizenden bezoekers uit Helmond en omstreken.
Wim van den Broek maakte onderstaande foto van Henriëtte.

1 reactie:

zo’n snoepkesketting kreeg ik vruger op school

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *