Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Donderdag heeft het Elkerliek ziekenhuis een Verpleegkundig Staf Bestuur (VSB) ingesteld en veel gebak uitgedeeld.
Het VSB komt in de plaats van de Verpleegkundige Adviesraad en moet de volgende stap zijn naar de ontwikkeling van de verpleegkundige professie in het ziekenhuis. Het VSB wil gaan werken volgens ‘shared governance’. Verpleegkundigen, managers en anderen gaan vanuit het eigen verantwoordelijkheidsgebied bijdragen aan een effectieve organisatie en het continue verbeteren van de zorg. De verpleegkundige wordt daarbij ‘eigenaar’ van de verpleegkundige beroepsuitoefening, heeft daarover zeggenschap en legt naderhand verantwoordelijkheid af.
Omdat die dag ook de Dag van de Zorg was, zette de grootste werkgever van Helmond hun 2200 medewerkers in het zonnetje. Een ballonnenboog bij de personeelsingang en gebak zie je hiernaast op de foto als de zichtbare uitingen van de waardering. Hoeveel van die 2200 medewerkers op die zonovergoten donderdag aanwezig waren en gebak nam, weten we niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *