Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.073 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een bewoner met grote huurachterstand aan het Nemerlaerhof in de Rijpelberg, vertrok naar het buitenland. Hij liet ‘de boel, de boel’. Omdat het nu onmogelijk is hem verantwoordelijk te houden voor de verontreiniging, gingen de gemeente en de woningbouwvereniging zelf over tot ontruiming. Dat leverde veel werk op, meldde de politie vanmiddag met als bewijs de bijgaande foto van de verwijderde inboedel.
In de woning werd tot verrassing van de deurwaarder een verwaarloosde herdershond aangetroffen. Met de dierenambulance werd de hond overgebracht naar de dierenarts. De hond maakt het inmiddels weer goed.

2 reacties:

Gemiste kans, ze hadden beter een berichtje kunnen plaatsen op Facebook, d’n Helmonder is de beroerdste niet en had handig een handje meegeholpen met het uitruimen van bruikbare goederen…

Beantwoorden

weer eens wat anders iemand die vertrekt naar het buitenland, nou ja eind goed al goed weer een huis leeg voor ………

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *