Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.279 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De videoclip van ‘Without You Here (Song for Kris)’ die werd opgenomen in de Cacaofabriek kwam vandaag online.

Dit lied van Marco Oostra en Frankie Lee is een eerbetoon aan de in Panama vermiste Kris Kremers. Met de opbrengst van hun nummer wordt een nieuwe zoektocht naar de overblijfselen van Kris Kremers (21) en Lisanne Froon (22) gefinancierd.
‘Without you here (Song for Kris)’ is verkrijgbaar op CD en sinds gisteren te downloaden in de iTunes Store. Het was gisteren namelijk precies een half jaar geleden dat de 2 vrouwen uit Amersfoort in de jungle bij de Panamese stad Boquete verdwenen. Er zijn al resten gevonden waaruit blijkt dat de 2 overleden zijn, maar de familie van Kris Kremers wil blijven zoeken naar nieuwe aanwijzingen om de toedracht van hun verdwijnen te achterhalen, zie ook de website answersforkris.
De videoclip werd precies een maand geleden, op dinsdag 2 september, grotendeels gefilmd in en rond de Cacaofabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *