Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vanmiddag rond 14.30 uur op het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven 2 mannen van 29 en 20 zonder vaste woon- of verblijfplaats en 2 mannen van 30 uit Duisburg en Roemenië aan voor diefstal bij een bedrijf in Helmond.
Bij het bedrijf aan de Helmondsingel zouden op zondag 5 januari onder meer een vrachtwagen met koper en nikkel zijn gestolen. Onder meer dankzij informatie die bij de Duitse politie was binnengekomen, konden op 7 januari in Duitsland vier verdachten van de diefstal worden aangehouden. Het viertal werd vandaag uitgeleverd aan Nederland en daar door de politie aangehouden. Alle vier de mannen zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek, waarbij de politie onder meer kijkt naar mogelijk andere gepleegde feiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *