Buiten is het 19 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.820 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie hield vannacht om 4.15 uur 5 inzittenden aan van een auto die kort daarvoor reed over de Weg naar Bakel in Helmond. Het zijn allen Eindhovenaren van 24, 27, 29, 35 en 60.
Even daarvoor zag de politie het voertuig rijden in de rijrichting van Helmond. De agenten besloten het voertuig en de inzittenden te onderwerpen aan een controle. Na het geven van een stopteken werd hen gevraagd zich te legitimeren. 3 Van hen konden dat niet. Op de vraag wat ze op dit tijdstip deden, verklaarde 1 van hen dat ze wat rondjes aan het rijden waren.
De agenten besloten daarop het voertuig waarmee de verdachten reden te onderwerpen aan een onderzoek en kwamen diverse spullen tegen die ook gebruikt worden bij woninginbraken, waaronder gereedschap, zoals een schroevendraaier, handschoenen en een zaklamp. Er werd in de auto ook een portofoon aangetroffen; een tweede portofoon had een van de verdachten in zijn jas zitten.
Op basis van deze bevindingen werden alle inzittenden van de auto aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau. De 29-jarige verdachte heeft nog een geldboete van 620 euro openstaan en de 24-jarige eentje van ruim 1200 euro.

1 reactie:

Toch weer mooi ruim 1.800 euro. Kassa! Niet voor niets aangehouden dus!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *