Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.621 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 40-jarige man sloeg op de vlucht bij een alcoholcontrole in Helmond. Door de motorrijders van de politie werd meteen de achtervolging ingezet en zij wisten de auto uiteindelijk in bossages tot stilstand te brengen. De man werd gevorderd mee te werken aan een ademanalyse, maar rende weg. In de auto die hij achterliet, bleek hij zijn paspoort achter gelaten te hebben. Dat meldde de politie vannacht.
Zijn vluchtgedrag wordt door de politie gezien als weigering en daarmee invordering rijbewijs en de hoogste boete. De auto van deze drankrijder werd in bewaring genomen. Die krijgt hij pas terug na inleveren van zijn rijbewijs.
Bij de betreffende alcoholcontrole in Helmond en in Geldrop werden in totaal 7 alcomobilisten betrapt met te veel alcohol, De hoogst geblazen waarde was 665 ug/l (3 keer wat wettelijk is toegestaan). 6 bestuurders kregen een proces-verbaal en van 3 werd het rijbewijs ingevorderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *