Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.822 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Twee Helmonders van 20 en 24 jaar werden vannacht op heterdaad aangehouden voor een woninginbraak aan de Sperwerstraat in Helmond Noord. Ze zitten vast voor verder onderzoek
De politie werd gealarmeerd door een alerte buurtbewoner die vertelde dat er werd ingebroken in de betreffende woning. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen ze dat twee verdachten er te voet vandoor gingen. Eén van hen kon na een achtervolging door de wijk worden opgepakt. Een tweede verdachte had zich verstopt in de tuin van een woning in de omgeving. Hij werd echter getraceerd en ingerekend. Bij de verdachten werden sieraden aangetroffen die vermoedelijk bij de inbraak waren buitgemaakt. Deze zijn in beslag genomen. Van de woning bleek een ruit te zijn vernield om binnen te kunnen komen.

1 reactie:

Tja geen school, dus dan vervelen ze zich he

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *