Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.464 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

4reacties

Bij een keukenbrand in een woning aan de Constant Permekelaan in Helmond Noord overleed vanmiddag een vogel. Kort nadat de brand ontstond werd een vogelkooi snel buiten gezet waardoor een andere vogel het wel redde. Tot de om 17.00 uur gealarmeerde brandweer ter plaatse was, probeerden de bewoners zelf de vlammen te blussen. De bewoners kregen het vuur niet uit, de brandweerlieden wel.
Voor zover bekend raakte niemand gewond. Het is (nog?) onbekend hoe het vuur ontstond. Hoeveel schade de brand in de woning veroorzaakte, weten we niet.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

4 reacties:

R.I.P. Pietje 🐥🐥

Beantwoorden

Gerem, zo je levenspartner voor je neus zien verbraden/stikken.

Beantwoorden

Alles is voor de andere vogel gelukkig in orde gekomen, goed opgevangen bij ons……..

Beantwoorden

in australie heeft het 2 jaar geleden 6 maanden gebrand al die bosbranden en natuurrampen wereldwijd elke keer weer en deze vogel krijgt de och gerrum prijs wanne onzin..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *