Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.319 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Voormalig Mercedes-dealer EMA Automobielgroep is vanochtend door de rechtbank failliet verklaard. EMA Helmond BV aan de Vossenbeemd 90 op het industrieterrein is 1 van de 5 failliet verklaarde vestigingen van dit bedrijf.
Volgens curator Floris Dix (Turnaround Advocaten in Best) ligt het opzeggen van het dealercontract door importeur Mercedes-Benz Nederland ten grondslag aan het faillissement. De opzegging van de kredietlijn door de huisbankier en (fiscale) schulden, zorgden ervoor dat faillissement moest worden aangevraagd.
Alle vestigingen blijven voorlopig open en de werkzaamheden worden als voorheen voortgezet. De curator wil namelijk een doorstart bewerkstelligen en gaat op zoek naar partijen die interesse hebben om (een deel van) de activiteiten over te nemen.
Het meer dan 90 jaar oude autobedrijf had (naar eigen zeggen op de website) 160 mensen werken in de 5 vestigingen. Zij is officieel servicepartner voor Mercedes-Benz personen en bedrijfswagens in Zuid Oost Brabant en Noord Limburg.

1 reactie:

Erg jammer.Ik heb mijn MB C klasse, 4 jaar in onderhoud gehad,en ik ben altijd
goed en vakkundig geholpen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *